altijd makkelijk parkeren kies zelf je afhaal moment grote kortingen groot assortiment voordeligste van de regio

Vuurwerk Kopen Schellinkhout

Vuurwerk kopen Schellinkhout ( bij Intratuin )

Welkom in onze webshop voor de vuurwerk verkoop van Het Mooiste Vuurwerk Rotterdam. Bestel bij ons online de mooiste vuurwerkpakketten, cake boxen, party pakketten en samengestelde vuurwerkpakketten! Wij verkopen vuurwerk van onder andere China Red, Pulse, Dynasty, en Wolff. Kijk eens rond op onze site en bestel het mooiste en beste sier en knalvuurwerk. Tijdens de losse verkoopdagen is er voldoende vuurwerk te koop, er is dan nog een ruime voorraad aan cakes, koppelboxen, Compounds, Chineesvuurwerk en Knalvuurwerk. De Grootste en Mooiste cakebox van Nederland!

Pig
China Red
Pig

2019 was het Chinese jaar van het varken. Daarom hebben we voor dat jaar een topper van 500 gr gemaakt!!

€ 39,99 € 29,99
Butterfly Blue and Butterfly Gold
China Red
Butterfly Blue and Butterfly Gold

2 Prachtige 25 shots cakes. 1 met mooie gouden en een met blauwe effecten. Super voordeel 1 + 1 GRATIS!!

€ 49,99 € 24,99
2 Brothers
China Red
2 Brothers

De 2 Brothers van China Red Vuurwerk uit de China Red Collectie is de favoriete box van de inkopers van China Red. 2×40 Shots op hoog tempo met willows en prachtig gekleurde tips. Tevens spinners met blink. Een waar spektakel. En dit alles ook nog eens voor een geweldige prijs.

€ 79,99 € 59,99
Magic in the Air
China Red
Magic in the Air

Weer een fantastische nieuwkomer in de PULSE collectie. Deze geweldige 144 shots compound is garantie voor spektakel. Magic in the Air is dan ook de juiste benaming. Grote effecten met veel afwisseling en harde klappen en een spetterende finale!!

€ 179,00 € 129,00
Miner + Roughneck
China Red
Miner + Roughneck

Wat een bak, maar liefst met 452 shots. Met alles in zich waar de echte vuurwerkliefhebber blij van zal worden. Kijk ook ff naar de prijs! Absoluut de laagste in vuurwerkland.

€ 599,00 € 449,00
De Volle Meter
China Red
De Volle Meter

De volle meter! van China Red Vuurwerk uit de China Red Collectie is het best gevulde meterpakket in Nederland! Met een grote diversiteit aan vuurwerk, feest voor het hele gezin. Blijft laag bij de grond.

€ 37,99 € 24,99
Cars 2 Pakket
China Red
Cars 2 Pakket

Nieuw Categorie 1 pakket ideaal voor de jeugd 60 delig

€ 32,99 € 22,99