altijd makkelijk parkeren kies zelf je afhaal moment grote kortingen groot assortiment voordeligste van de regio

Intratuin Hoorn

Intratuin Hoorn 

is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige TuincafĂ©. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Hoorn. 


Vuurwerk 

is ook al jaren lang een groot begrip binnen Intratuin Hoorn en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste verkooppunten in de omliggende Regio. Het assortiment word daarom ook jaarlijks beter, mooier en groter om zo iedereen zijn of haar mooiste nieuwjaar in te kunnen luiden met het beste Vuurwerk. Daarnaast  is veiligheid voor ons erg belangrijk. Tevens vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van onze mooie traditie rond de Jaarwisseling. Legaal vuurwerk is dan ook de basis maar met goede hulpmiddelen kunnen we de veiligheid ook vergroten. Zo krijg je bij Intratuin Hoorn bij elke bestelling een Gratis Vuurwerkbril & Aansteeklont. Niet alleen omdat dit verplicht is maar ook omdat we dit heel erg belangrijk vinden.

Bekijk ook onze Facebook pagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws en acties op Vuurwerk gebied bij Intratuin Hoorn!


Bloem Atelier 

vind u voor in ons tuincentrum bij de entree. Een bloemenwinkel met een ruime keus aan boeketten en bloemarrangementen en een grote bloemenstal met losse snijbloemen. Maar ook aan droogbloemen hebben wij een ruimassortiment en ook boeketten en arrangementen. 

We hebben een leuk en gezellig team bloemisten voor u klaar staan om de mooiste bloemcreaties voor u te maken. 
U kunt bij ons terecht voor al uw gelegenheidsbloemwerk zoals bruidsbloemwerk, rouwbloemwerk maar ook voor Event aankleding draaien wij ons hand in om.

Online boeketten of rouwbloemwerk bestellen? kijk op onze website: bloemenhoorn.nl

Voor vragen mail of bel ons gerust.

bloematelier@hoorn.intratuin.nl
0229-261818 > keuzeoptie: 6